Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I Augusti

Fantasie i D-moll klingar ut över ängen...

fjärilarna och älvorna dansar...

Det är ett lyckligt liv,

i augusti.




Fri vers av sachie
Läst 207 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-23 23:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sachie
sachie