Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Chaos

När allt är katastrof
När inget känns rätt
Önskar jag du var mig nära
Önskar att jag var dig kär

Du kanske inte vet hur jag känner
Men du får mig att le, på riktigt

Jag vet inte vart jag ska ta vägen
Ingen aning om vad jag vill
Så många känslor

Vore jag av elak natur skulle allt va så enkelt
Dig vill jag ha å de andra struntar jag i

Men nu är jag rädd för att såra
Rädd för det mesta

Önskar att alla omkring oss kunde försvinna
Bara du och jag
De som egentligen räknas

Innerst inne vet jag vad jag vill
Det svåra är att verkligen visa det




Fri vers av Mystery
Läst 443 gånger
Publicerad 2005-10-07 21:59



Bookmark and Share


    SerenitySearch
Känner igen mig i det du skrivit... i varje rad. Och titeln sammanfattar allt som pricken över i:et!
2005-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Mystery