Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Snart deadline (sista aug) för Fantastiknovelltävlingen!


Nedräkning för Fantastiknovelltävlingen!

Nedräkning för Fantastiknovelltävlingen!

Sista augusti är det deadline för Fantastiknovelltävlingen 2009. Än finns det tid att skriva en novell inom science fiction, fantasy eller skräck och skicka den till ahrvid@hotmail.com samt fantastiknovell@hotmail.com.
Sänd som ren text (inga bifogade filer, inget Word-doc, etc). Priser 1:a 1000 kr, 2:a 500 kr, 3:e 300 kr.
Vinnarna utses av en jury bestående av författarna Karolina Bjällerstedt-Mickos och Niklas Krog, samt förlagsredaktören Jörgen Peterzen.
Tävlingen liksom arrangören SKRIVA drivs ideellt. (Adress för att ansluta till landets äldsta skrivarlista: skriva-request@freelists.org, med subject/ämnesrad: subscribe.) Info: http://www.skriva.bravewriting.com
Sätt raketfart på tangenterna nu, skjut inte upp ditt bidrag, utan låt dina odödliga noveller hamna i omloppsbana!




Prosa (Novell) av Ahrvid Engholm
Läst 317 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-08-24 19:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ahrvid Engholm