Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pojken vid stranden

En kväll när jag var ute och gick.
Då såg jag honom.
Pojken vid stranden.
Blev nyfiken och gick ditt.

Pojken hade målat ett porträtt av hur helvetet skulle se ut.
Jag såg på tavlan.
Såg mig omkring där jag stod.
Och såg till min förskräckelse att helvetet var en vackrare plats än jorden.




Fri vers av RosaFlugSvamp
Läst 299 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-08-24 21:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

RosaFlugSvamp
RosaFlugSvamp