Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det lilla livet

Även om ögonen svider.
Jag dem ska öppna.

Även om jag bär blåsor under fötterna.
Jag ska försätta att gå.

Även om händerna är fyllda utan sprickor.
Ska jag greppa livet.




Fri vers av RosaFlugSvamp
Läst 290 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-08-24 22:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

RosaFlugSvamp
RosaFlugSvamp