Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku 25 aug. 09


Bortglömda dofter
höet i plastförpackning
inget för hoppning




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-08-25 06:46



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Att hoppa i hö är nu ett minne blott ... men det var en fin påminnelse.
2009-08-25

  Lena K Nilsson VIP
Här kom barndomsdofter in i näsan... Bra haikat!
2009-08-25

  Njord
Bra haiku som blandar gammalt och nytt
2009-08-25

  papessa
tänk så det kan bli, och så roligt du fick till det i din haiku...här känner jag doften av hö och av häst...
2009-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP