Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
men Oscar, vem är du?


finaste finaste finaste

du gör alltid så jag får ett leende på läpparna
jag vågar inte säga någonting till dig

dina ögon
lyser blåa som det klaraste havet

du vet nog inte om att jag
existerar

men jag kan inte sluta tänka på dig
du famlar i mitt huvud

jag exploderar

du ska ju ut...
var det inte det som var meningen?





men Oscar
du är den finaste jag har sett
med ditt bruna hår
blåa ögon
och ditt leende som gör att man får diabetes i ögonen





Fri vers av hl
Läst 496 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-08-26 21:24



Bookmark and Share


  Water VIP
Jag tycker verkligen om ditt spontana språk
som lyser av ungdomliga tankar.
Den sista raden ordnade så man verkligen fick nåt att fundera på.
2009-08-27
  > Nästa text
< Föregående

hl
hl