Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken

Jag ser inte regnet som glider nedför fönsterrutan.
Bara kärleken som lyser upp
när ni står utanför
och genomsköljs av stormen.




Fri vers av Tina-sol
Läst 209 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-08-27 18:46



Bookmark and Share


  Nils Teodor VIP
Vacker!
2009-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol