Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Me myself and I


Luften gick ur mig
tårarna kom
rann som strimlor
nerför mina kinder

Hängde tvätt
fläkten brummade
ångestens damm
spränges just då

Månader av värk
vänner som svek
jobbet som hånade
jag gick ner på knä

Men efter ett tag
jag reste mig
- på åtta

... jag är en fighter





Fri vers av AjBi
Läst 287 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-29 01:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AjBi
AjBi