Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
... en del strider ska aldrig tas till the bitter end...


Psyk-krig

Morgonen randas
nya äventyr väntar
fundersam sitter jag
och tänker på allt

Vad hände egentligen
någonstans på vägen
när allt gick snett
och varför då

Jag jobbade och slet
oftast för två
kanske det var det
som var felet

Lätt att vara populär
när allt fungerar
och pengar rullar in
till bolaget

Så kommer sjukdomar
skador och operationer
som pärlor i rad
på ett stålwirat band

Då ska jag bort
jag är inte poppis
har dalat på listan
hamnat längst ner

Bort med förmåner
alla skratt dödas
jag kämpar
förlorar kraft

Efter ett år av vanmakt
sorg och ilska dämpas
slickar mina sår
lämnar alla energitjuvar

Ska börja om på nytt
så kära framtid
vad väntar mig
- om hörnet

... jag är fri...
förvisso

men skadeskjuten

- låt mig läka ifred -






Fri vers av AjBi
Läst 299 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-08-29 08:53



Bookmark and Share


  Syrsan
Den bittra verkligheten skildrad på ett strålande sätt. Önskar dig läkedom och fortsatt ljus vandring på framtidsvägen!
2009-08-29
  > Nästa text
< Föregående

AjBi
AjBi