Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Känslan att alltid ligga steget före retade dem kolossalt, men sen måste jag spela död ett tag... annars hade jag aldrig vunnit :-)


Taktik

Ni skadade min tillit
hånade min smärta
log falska varggrin
när andra såg på

Ensam mot ondskan
välviljan borta
era kalla ögon
rovdjur på jakt

Jag låg alltid före
era attacker föll
chockade drog ni
för att finna andra vägar

Striden tog på nattron
sömnbrist försvagade
ledsamheten övertog
och föraktet likaså

Jag spelade död
ni nosade på liket
skrattde hånfullt
vände ryggen till

Då vände jag styrkan
i min svaghet
för en sista attack
- och jag vann


- anfall är bästa försvar -




Fri vers av AjBi
Läst 201 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-29 09:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AjBi
AjBi