Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lånad bild


Trösterikt

Liten ängel
kommer med hälsning
om att hon
har dig kär

hon följer dina steg
vart du än går
var du än är

hon finns för dig
i glädjen
men ger dig
även tröst

i livets alla dagar
hon finns där
i ditt bröst





Fri vers av Junitvillingen
Läst 349 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-08-29 17:36



Bookmark and Share


  sulimaa
Den ängeln behövs ...skönt att hon finns !! KRAM!
2009-08-30

    Ken Cassel
En liten ängel kommer med en liten hälsning
Och den är riktad till dig
Och det står
Jag är en liten ängel och jag håller dig så kär

Följer efter dig i dina spår
ser vart du än är
ser vart du än går
Och jag finns med dig där i glädjen
Och jag finns även med dig där när du behöver lite tröst

Trehundrasextiofem dagar om året finns jag där tillsammans med dig innanför ditt bröst......

Kramar i massor!!

Ken
2009-08-29

  peter markurth
sött
2009-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen