Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att leva med panikångest är inte det lätaste. har förrut skäms över den ..över att vara anorlunda men idag är jag stolt över att vara den jag är ..utan panikångesten hade jag inte vart samma person heller ..


När paniken syns genom ögonen

Jag har alltid en vän sittandes på min axel.

Ibland är han tyst, osynlig och obemärkt.

Fast han finns alltid där.

Men ibland viskar han saker i mitt öra.

Med sina ord skapar han oro och rädsla.

Jag bär alltid paniken på mina axlar.




Fri vers av RosaFlugSvamp
Läst 292 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-31 22:43



Bookmark and Share


  Fallenängel
*applåd* <3
2009-09-04
  > Nästa text
< Föregående

RosaFlugSvamp
RosaFlugSvamp