Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stenflykt

Så många stenar
så mycken tröttsam längtan
lätta mitt bröst, flyg




Bunden vers (Haiku) av arbetaren
Läst 363 gånger
Publicerad 2005-10-09 12:52



Bookmark and Share


  TiVa
vackert..
2006-09-18

  Anders P VIP
en rimlig önskan i fin haikuform.
2005-10-09
  > Nästa text
< Föregående

arbetaren
arbetaren