Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration: Janis Joplin och Woodstock


Piece of my heart

Himmelska toner,
raspande röst,
gung svung gung,
tändare i skyn
och blottade bröst
guppande
i lervälling,
glädje - eufori,
explosivt budskap,
solo utan ensamhet,

du blundar, andas, ler,
kärlek och fred
i tältstad,
med närhet och
nakenbad
till slingrande melodier
som man bara inte
kan sluta
dansa till.




Fri vers av Carin
Läst 308 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-01 18:59



Bookmark and Share


  Matilda Linnéa Tinér
riktigt vackert,
vilken känsla du förmedlar!

I like!
2009-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Carin
Carin