Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kännermigförståsinspireradavprogrammet 'Little Brittain' som är på tv just nu... ensentida dinosaurväntillgammalhederligengelskhumor (influensan har tvingat mig till en diet på säsongens rötter, grönsaker, frukt och soppor och jag njuter av den också)


Sex är en sport som bara sportfånar ägnar sig åt






Det värsta med
att bli vuxen
är att man

tror sig kunna
komma ifrån behovet
av att äta

spaghetti med fiskpinnar
och en myckenhet
av fett till

i olika former
smält smör, smält
ost och så

vidare vilket förresten
får det att
vattnas i munnen

på mig just
i skrivande stund
faaan, vad äckligt




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-01 22:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP