Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oerhört oefterfrågad uppfinning hittintills, men i en nära framtid...






För att komma till rätta
med sjusovare bakom ratten
har jag beslutat mig för
att starta ett företag

vilket kommer att syssla
med trailerservice. Dessa lastbilar
kommer att vara försedda med
sådana ekipage baktill

där sömniga förare kan köra
upp och sova sig igenom resan
till exempelvis Ystad från huvudstaden
eller ned till Göteborg.

Från Hannofer till Haparanda.
Mulltoa och restaurangvagn kopplas till
längst bak när ekipaget är fullt
av bilar med sömniga kunder.




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-02 10:36



Bookmark and Share


  aol
vad kostar hjälpen, ler bra tänkt,
2012-06-21
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP