Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om det här med att se...och inte se.


Tolkningar

Du tyckte att dina ord inte hade varken mening eller syfte.

Dom var utan relevans och kraft sade du.

När jag sedan läste och begrundade dina så hastigt antecknade ord

fann jag ett budskap du mot förmodan förbisett och en tyngd däri

vilket gav versen en helt annan mening än du trott.

Att tolka det som ingen annan sett är ett mysterium kanske...

men vardagen är så annorlunda för en del, än för andra.

Vi går i olika skepnader...genom skilda dimensioner, vi ser genom olika glas.

Ett unikum är vår fantasi som hjälper oss att se så mycket mer än vad ögat

gör vid en första anblick.

 

 

 




Övriga genrer av ~Leonardo~
Läst 266 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-09-14 13:17



Bookmark and Share


  sulimaa
Man ser ju det man behöver se...tolkat utifrån var man som människa befinner sig just nu ...fantasin både hjälper ...och stjälper....tänkvärd text!
2009-09-14

  Junitvillingen
Det där med fantasi är faktiskt otroligt värdefullt! Den kan vara till stor hjälp vid många tillfällen - ibland är min fantasi så gränslös att omgivningen "inte fattar nånting"...
2009-09-14
  > Nästa text
< Föregående

~Leonardo~
~Leonardo~