Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den här texten har inget omedvetet eller undermedvetet budskap. Om du ändå skulle hitta något så tycker jag du skall behålla det för dig själv och så kan du gå och köpa en lott. Men, vad fan är det jag säger? Nu får jag väl för he-te skärpa mig?


Inte allt handlar om sex





Vid kaffet en helt ovanlig tisdag.
Eva till Anders
-Hmm, det är något med dig idag som känns annorlunda.
Anders till Eva
-Kanske det, vännen, kanske det.
-Ja. Du var snäll mot den där pojken fast han stirrade så på dig för att du sitter i rullstol, när vi var ute och handlade idag.
-Man kan ju inte alltid...
-Nu har jag det. Det är som att du förlikat dig med ditt öde och blivit ödmjuk.
-Ingenting konstigt i det, starka värktabletter kan få vem som helst att känna sig generös och övermodig.




Prosa (Novell) av lodjuret/seglare VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-03 17:04



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
jag köper nog två lotter...vem vet? kanske jag vinner 25:- och nej, allt handlar inte om sex... :-)
2009-09-03
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP