Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Egen bild från en svunnen tid...


Du fattas mig


Så liten -

i min mors varma

famn


älskad av henne

för den jag

är


håller fotot i

min hand



och saknar




Fri vers av Junitvillingen
Läst 218 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-09-03 20:01



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Fint !
2009-09-05

  Popcorntankar
*snyft*, ett vackert sådant!
2009-09-05

  Margithe VIP
Vad vackert och berörande
2009-09-03

  erkki
Att vara älskad för den man är? Javisst!
Men
Att vara älskad trots den man är? Smaka på den!
Bättre? Sämre?
2009-09-03

  sulimaa
Förstår så innerligt din saknad...gläds över vackra minnen..du vet hon finns för alltid kvar i ditt hjärta..vacker text om saknad...
2009-09-03

  Suzy med punkterna
Saknaden så stor.......i minnet av en liten flicka
2009-09-03

  Betlehemsstjärnan VIP
Saknaden kommer alltid ifatt oss, men minnet följer oss alltid, vackert skrivet/B
2009-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen