Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Som titeln säger


Smärta och ångest

Jag försöker skydda mig från angreppet
min själ kryper ihop i fosterställning
för att göra sig så osynlig som möjligt
allt för att slippa bli drabbad av det som komma skall

Men detta har ingen verkan
med ett hånflin kommer ångesten emot mig
ser hur jag försöker ducka
men skrattar bara åt mina patetiska försök

Den hoppar på mig
kryper ändå in i min själ
vet nu att jag har blivit besegrad
ångesten och smärtan tar över




Fri vers av Hanniz
Läst 212 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-03 23:39



Bookmark and Share


  Lill_poeten
Gillar den här, den är målande och rak. Du målar upp bilder med dina ord och då är dikten bra. Skriv mera!
2014-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Hanniz
Hanniz