Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den där hemska känslan...


Det kommer tillbaka

Känslan återkommer hela tiden
alla ord som skall soteras
får ingen ordning på någon ting
det snurrar bara runt

Sluta snurra! Jag vill inte mer!!
Låt mig va! Jag måste vila!

Vem är jag? Ingen alls? Eller...
är jag just...
någon...




Fri vers av Hanniz
Läst 204 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-04 12:29



Bookmark and Share


  Lill_poeten
Gillar den
2014-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Hanniz
Hanniz