Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett försök att skriva trams utmynnade i detta epos


Länge nog...





...har jag kämpat
för att få
alkoholen över mina

läppar och ned
i strupen men
inte ens kräftor

och krabbor tar
den omvägen ner
i dödsriket och

det får man
ju förstå, man
kan inte begära

att var gom
skall välkomna dem
med öppna armar




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-04 09:26



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
så i Göteborg för barmar de sig över patienterna...
2009-09-04

  Gunwale VIP
Gomens armar... där kom jag att tänka på vårdcentralernas i Göteborg utskick där de välkomnar envar till deras "välutrustade famn". Nuförtiden betyder ju välutrustad nånting annat, som kanske en del redan vet.
2009-09-04
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP