Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kvällen kom och ovädret tilltar


Kvällsstormar

Stormen viner än
och dundrar

huset skakar
av förnärmelse

Vi skulle ju leva
sommar ännu en tid
inte krypa ner i hålorna
inte ännu

lite frihetsliv
var ju kvar
trodde vi
jag
och mitt hus

Nu barrikaderar vi oss
tänder kakelugnen
och förflyttar tankarna
till bortlängtan

livet blir

en grotta





Övriga genrer av Ingela Svenson VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-04 19:49



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Åh - redan?! Ja, det är kallt på balkongen ikväll.
Gillar särskilt orden 'huset skakar av förnärmelse'!
2009-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP