Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku vid havet

torrt gräs mot min fot
jorden är salt, och vinden
där tärnor svirvlar





Bunden vers (Haiku) av Ingela Svenson VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-08-21 02:35



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
som något som börjar längs marken och tar fart som en livs levande virvelvind

jag var vid havet ute på en liten ö, åkte med båt från Kärra dals brygga och bort mot Bua. fick årets barfota dans på klipporna och strandgräset. det finns då inte samma känsla här uppe där jag bor nu. så det gäller att passa på.

2022-08-26

  Peter Olausson VIP
Du väcker min längtan till havet, och till stränderna. Tack!

2022-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP