Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Haiku till en målning av Else Langkilde


Rosor

Gläds du, som känner
rosornas färger och doft
när åskmoln hopas




Bunden vers (Haiku) av Ingela Svenson VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-07-08 23:23



Bookmark and Share


  Anya VIP
Jaa, tänk så mycket man har att vara tacksam över....tänker jag när jag läser din fina haiku. Att kunna se och känna doft. Fantastiskt!
2022-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP