Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Texten är bara påbörjad, det är upp till var och en läsare att fylla i en tänkt fortsättning. Sätt nu genast igång med detta och sitt inte på jobbet och dra benen efter er. Nu har jag inte tid längre, klienterna väntar...


En som kritisk blick kastad på sex...






...sju, åtta...hundra! Nu kommer jag!
Ropade Petra där hon låg under Sixten när han låg över henne och gjorde sina pliktskyldiga men ändå obligatoriska armhävningar. Man får motion i sängen, inte bara när man sover.
När Petra låg i efterdyningarna från sin orgasm tänkte Sixten med viss saknad att även han hade velat få orgasm. Men som vanligt hade Petra hunnit före och nu låg hon där så härligt avslappnad och snart skulle han få höra på hennes andning att hon redan var på väg att glida in i sömnens och drömmarnas rike. Dags att dra sig ur gymnastiklektionen för den här gången, glida ned vid hennes sida och försöka känna att nästa gång så, nästa gång, utan att riktigt kunna övertyga sig själv om att någonsin komma i mål.




Prosa (Novell) av lodjuret/seglare VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-05 09:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP