Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DUNKA

Dunka mitt hjärta
dunka för dagen

Dunka
för allt
som
är värt att se
dunka för
allt som är värt att höra

Dunka som djungeltrummorna
i storstadsbruset
dunka
för familjen i det nyinköpta huset

Dunka
för en framtida studentskylt
dunka
för att vara
en stöttepelare

Dunka
för livet
det som pågår
i varje andetag
utan
motstycke




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 793 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-09-06 19:40



Bookmark and Share


  Dufvenberg
Skulle kunna göra sig som en text tonsatt av musik!
2012-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan