Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill något annat


Vill något annat
önskar det så hett
har inte pengar
att starta upp

Får lunka kvar
på det jobb jag har
fast jag hellre vill
starta mitt eget

Kunna hjälpa andra
som jag själv blivit
ge styrka och skaparkraft
lyssna och förstå

Byråkraterna vill annat
önskar de kunde stötta
för idén jag har
är faktiskt bra

Politikerna skryter
om småföretagaranda
men sätter i smyg
ut foten när vi kommer

Tänk om det vore lättare
för oss som verkligen VILL
vi som jobbar och sliter
med det vi tror på

Vill något annat...
... önskar det så hett...







Fri vers av AjBi
Läst 216 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-06 20:34



Bookmark and Share


  Rosen VIP
Du har allt utom det där...HUR?
men ge inte upp, kämparandan brukar hålla glöden vid liv där allt kan hända...
2009-09-07

  Syrsan
Ge inte upp! Du kan om du verkligen vill - bida bara tiden ... ! Önskar dig all lycka till!
2009-09-07
  > Nästa text
< Föregående

AjBi
AjBi