Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En parafras på något jag skrivit om några gånger förut


Något litet om skrivande






jag skriver inte
för att jag
har något att

säga, när jag
väl kommer till
insikt om att

jag har något
att förtälja omvärlden
kommer jag istället

för att skriva
gå ut på
torget och meddela

mig högröstat med
pöbeln, vilken skall
svara med jubel




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-09-08 08:35



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Häftigt och Rakt ! Gillar "Ut med hakan - stuket" !
2009-09-08

  Ewa-Britt Nilson VIP
Rakt på sak
i min smak!
Tydligt skrivet
så orden förs
till en direkt
i en fart kul
och smart!
2009-09-08

    Bodil Sandberg
härlig är vad du är..då hoppas jag att jag är där...***
2009-09-08
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP