Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aforism nr 896






Vill du slippa
som bli påkörd
bakifrån samt undvika

nackskada till följd
därav? Fäst en
släpkärra på kroken

bakom bilen och
låt några långa
järnrör sticka över

kanten med en
vimpel fastsatt vid.




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-08 19:10



Bookmark and Share


    Tea Alex
Ja jo det är nog effektivt...
2009-09-08
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP