Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(sann historia från i fredags då jag mötte henne för första gången)


Då vi sågs

Kände på din varma fitta, under kjolen, du var blöt, förde in 1 finger, du kved till, kände din kåthet nu, ville ha dig genast, vi gick från uteserveringen till ett träd i parken, jag ställde dig mot det, drog upp din kjol, körde in kuken i din fitta, knullade dig hårt, du var trång, skön, kved, skön flicka, drog ut kuken, och körde in den i din anal, du kved till högt, du onanerade medan jag knullade dig hårt nu, darrande, späd flicka, kände hur det gick för dig, hörde, sprutade dig full, det rann nedför dina ben, du sög min kuk, medan du satt på marken och onanerade, fyllde ditt lilla ansikte med varm sperma, innan vi skiljdes åt i natten, du var söt, kåta flicka.




Övriga genrer av peter markurth
Läst 157 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-08 19:14



Bookmark and Share


  Fånga dagen
nasty boy dirty things :))))
2009-09-08

  poetryGirl
NEEEEJ
2009-09-08
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth