Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
texten 'Händelse' av fale bure, inspirerte


Kritik på en text (276)







det avskyvärda med att stå ensam
vid ett övergångsställe
är att en liten okänd hand
kan komma att smyga sig in i ens egen

som för att få stöd för att våga
sig över gatan när ljuset slår om till grönt
då kan man tappa fattningen
kika ned och få syn på en sådan där människa

man var en gång själv för så närmast otroligt
länge sedan och när man tillsammans
når andra sidan så stannar minnet
av handtryckningen och värmen kvar
så väldigt länge också




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-09-09 10:29



Bookmark and Share


  Peter Matsa
ah, vilken fint text och läsupplevelse ... sådan varm reflektion, vardaglig men stor i det lilla.
2009-09-09
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP