Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till emil och tristan


schaktnonsens och särskrivningar


tre stora kostymer
klickar på portföljen
följer det som klickar

in i porten

klick klick

tre femkantiga hakor
och en tredjedel
delar ut utkanter

hakar på

hack hack

skär elden i tärningar
skärseldens ögon
kastas i kloaken

klokt att kasta

blink blink

att prövas som job
det är jobbigt
tung prövande tillit

för lillith

tack tack

ormarna väller ur
ryggradsspinn
krälar iväg kostymerna

ut ur porten

n
e
r

da glonk!

(avstigning för samtliga resenärer)




Övriga genrer av himlens hemlighet VIP
Läst 474 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-09-09 12:44



Bookmark and Share


  peter markurth
lugn bra komponerad
2009-09-09

  Mr Lindemann VIP
En text att vila sig i
låta delar av den
nudda ens kind
som en någon sömnig morgonvind
2009-09-09

    Orm den gamle VIP
När jag läser dig känns det som om du ger min fantasi ett vagt spår att följa, men det är upp till mig att skriva färdigt...
2009-09-09

  himlens hemlighet VIP
p
p
u
2009-09-09
  > Nästa text
< Föregående

himlens hemlighet
himlens hemlighet VIP