Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
texten, tagen som exempel, av christine sabel, inspirerade (vad som helst som man får för mycket av, trubbar av känslan inför detta och gröten man ätit en tid om morgonen börjar få något av en fadd smak)


Kritik på en text (278)






att alltför ofta få höra
vilken vacker människa man är
till såväl ansikte som själ

det kan man verkligen tröttna på
efter någon tid

då längtar man efter att höra
man har en mer
vanligt förekommande charm
en mer alldaglig




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 398 gånger
Publicerad 2009-09-09 13:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP