Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett försök att skriva så att svetten tjänar in på gungorna vad smärtan förlorar på karusellerna


Experimentell nudism





Glasets framkant är fullt av repliker
kvarlämnade av gårdagens läppar
trotsande diskarens
förfarna kärlek till arbetet

regnets smattrande tandlöshet
mot dysterhetens vattrade fönster
fixerar kockens ögonblick i nuet

utsnittets illamående
frammanar förströelsens kreativitet
via trappstegen
upp mot dessertavdelningen

tårtornas glasyr
visualiserar jordgubbar och mandariner
till skillnad
från gräddsorternas personlighet
kontra kallskänkornas flinka fingrar

själva arbetet
med smörgåsar och sallader
tenderar att påminna om regnbågen
själva rågången mellan avdelningar




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-09 21:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP