Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
du ska inte tro... av nattviol, inspirerte


Kritik på en text (281)





utan iakttagare, läsare och barn
som kan ropa ut sanningen

är man som människa
blott likt ett löv bland andra löv
på samma träd




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-09 22:12



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
nej, Marita, löv står här inte för det engelska ordet love, även om det går att uttala någorlunda snarlikt
2009-09-09
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP