Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med stora löften följer stora överraskningar

Sånger är som små
noveller
och jag står på
händer
när dagen är
upp och ner

Bakom mina ögonlock
är världen
oändlig
och när jag öppnar
ögonen
vidtar min läpp
nödvändiga åtgärder
i form av en
suck

Vardagen
kan döda tusen
lyckliga helger
och den tillfälliga
lyckan bjuder på
präktiga baksmällor

Politiker
borde sitta fast i råttfällor
tills dom håller sina löften
tills
en vit flagga uppenbarar
sig
i en svart värld




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 175 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-10 21:54



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
Mitt i prick med titeln,

och gillar denna färgstarka dikt

om världens tyngd bakom sjöjan av humor.

applåder!
2009-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan