Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Abstinens

Gåshud. En gång till. Bara en gång till. Jag ryser.
När jag inte är med dej, när jag inte kan röra vid dig. När du inte är här.
En gång till. Bara en gång. Snälla.
Göm mig.
Tar din hand. Kramar den, länge. Kan ej längre urskilja vem av oss som har handsvett.
En gång till. En gång bara.
Ibland slår jag ditt nummer, bara för att få höra din röst.
När du svarar, när jag hör din röst. Då lägger jag på.
Jag vill ju bara kunna somna.
En sista gång, snälla.
Jag älskar dig.




Fri vers av vilija
Läst 470 gånger
Publicerad 2005-10-10 19:56



Bookmark and Share


    vilsen
välkommen tillbaka, efter ett låååååångt uppehåll :) Jag har saknat dina ord, älskling !
2005-10-12
  > Nästa text
< Föregående

vilija