Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett försök att skriva om någonting självklart på ett torrt konstaterande sätt som inte gärna kan intressera någon


Pattar, tuttar, mjölkpaket, liljekullar...







…är bara några få
av benämningarna på kvinnans bröst
vilka är upphängda på bröstkorgen
likt ett bara korta balkonglådor
med de mest underbara blomster
en man gärna kan skåda
bliga o ta sig en titt på…

...kvinnor å sin sida
har män att titta på och där
finner de förstås andra delar
av kroppen att tända på
vilket förstås känns märkligt
eftersom män inte
känner av det själva




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 558 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-09-11 09:49



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
ja, det är min förhoppning att texten skall kännas genuint stentrist
2009-09-11

  Jan Linderoth
You wish!
2009-09-11
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP