Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jaget i brevfilmen och poeten är förstås två helt olika personer till både kropp och själ, naturligtvis skulle det aldrig falla mig in, numera, att äta varken choklad eller laktritz, man får ju ändå bara ont i plånboken av tandläkarbesöken


Om tron kan försätta berg...





...gömmer jag mig
som gärna i
rummet i kyrkan

lakritzstian, några dagar
och ber om
mera godis till

massorna, utöver de
massor av godis
i form av

choklad och lakritz
jag ber om
till mig själv




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-11 12:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP