Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En hungrande kyla

Jag var den första av oss sju
Med ett stålrör i hand slog jag dom hårt
Skriken var som gudomligt knark
90-tals drogen i lekparkens vrå

En verklighetsfrämmande dröm
I en blind strävan att ta någons liv
Våra händer täckta av blod
Hyste galenskap och mörkt raseri

En ond bråd död var över oss
Ni stannade upp och såg förtvivlan
Men jag, jag spottade på allt
Knuffade bort er ynkliga ångest

Genom smutsiga fönsterglas
Såg jag hur de andra sprang iväg från mig
Det var en iskall vinterdag
En hungrande kyla är allt som blev kvar




Fri vers av Lars Hansson
Läst 215 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-11 12:44



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
En bra och smygande otäck beskrivning av det som utgör delar av det vi inte vill bli

fin och realistiskt skilldrar

önskar jag kunde nyttja texten till inspiration
2009-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hansson
Lars Hansson