Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Denna sak jag lovade dig.




Denna sak jag lovade dig
Du log och sade, att du gillade mig
Mitt hjärta resten av denna hemska dag mådde bra
Nästa dag inget om detta du sa

Ännu en dag var det som gick
Denna gång ett svar jag fick
Du sade du älskar mig
Och jag sade det samma till dig

Varje gång vi sagt hejdå
Var det dig jag tänkte på
Kan man få någon bättre en du
Det ända jag vill, är att möta dig nu

Kan man ha så här mycket kärlek inom sig
Detta var vad du frågade mig
Och den sak jag lovade dig
Var att lämna dig skulle jag ej

För kan man älska någon utan att ha ett hjärta
Kan man älska någon igenom all denna hemska smärta
Denna fråga jag nog aldrig kommer få ett svar på
Aldrig ett svar jag kommer få…





Fri vers av jaloezie
Läst 343 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-11 17:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jaloezie
jaloezie