Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kött och blod




Hur kan ni tro att jag mår bra?
När jag säger att jag mår skit?
Hur kan ni tro att jag gillar er?
När jag säger att jag hatar er?

Hur kan ni tro att jag gillar er?
När jag går när ni kommer?
Hur kan ni tro att jag litar på er?
När jag gråter när ni håller om mig?

Hur kan ni tro att jag vill leva?
När jag vet att ni hatar mig?
Hur kan ni tro att jag vill ha er?
När ni säger att ni hatar min ”sort”?

Hur kan ni tro att jag ska tro på er?
När ni säger att jag är en besvikelse?
Hur kan ni tro att jag ska vara trygg?
När jag vet att ni velat ha något annat?

Hur kan ni tro att jag älskar er?
När ni gör alla dessa saker mot mig?
Jo, detta ska jag säga er.
Ni är egentligen du

Men du är min familj.
Du är mitt kött, mitt blod.
Du är min pappa.
Och jag kommer aldrig sluta älska dig…






Fri vers av jaloezie
Läst 983 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-16 20:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jaloezie
jaloezie