Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
För människor som aldrig äter glass är detta inte en text som bör läsas, gå vidare till nästa istället för här har ni troligen inte mye att hämta


Aaaaaaah...





På vilket sätt han slickar i sig
sin mjukglass i rutigt rån
får henne att purra och kurra
som en förnöjd katt

hon korsar benen och lutar sig
lätt framåt medan hennes vänstra långfinger
förs över hennes mun

bara för att sedan till andra leden
glida in mellan hennes lätt fuktade läppar
med ögonen som klistrade
vid den unge mannens ansikte




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-11 18:23



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Otroligt bra bild - ja, den riktiga - och den i mitt huvud. Älskar glass. Gräddglass.
2009-09-12

  Yrre VIP
Sensuellt så att det förslår!!
2009-09-11
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP