Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ett försök att skriva som förr i tiden, då kärlekens lekar gav så heta möten och så trasiga slut


Fragment av en kärlek





Nu talar molnen i mig
nu talar sången
du kom till mig
som just den gången

så sjunger drömmen
så sjunger hatet
vilket först var kärlek
ligger oss nu i fatet

söndertrasat, upplöst i fragment
söndertrasat till ett delt
så underbar den sommaren
nyss var oss ett härligt helt




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 145 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-12 08:50



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
En gosig liten text att ömma in
då dagen känns för lång
och vi lider in en del av den

i byxångest
2009-09-12
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP