Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Svenna, motborgaren, inspirerade till denna text


Fragment av en psykos






du sänder
outtalade frågor
vilka synbart ser ut
som tveksamma konstateranden

jag vet
jag är den som inbillar sig
att utan min tankes flykt
världen vore blott ett flyktigt rykte

ett korn av sanning
en idë
till en dikt
blott icke ännu som satt på pränt, skriven




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-12 10:20



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Är inte världen ett flyktigt rykte då?!
2009-09-13

  Catharina Edin VIP
Är inte världen ett flyktigt rykte då?!
2009-09-13
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP