Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eva langrath's text, sann, inspirerte


Kritik på en text (282)



varför får jag inte sluta springa?
För annars stannar och stumnar
kärleken till livet.

Varför får jag aldrig glömma?
För då glömmer jag
kanske också att älska.

Texten förtjänar sina trenne blomsterkorgar
(hennes text, inte min, gör sig av dessa förtjänt)




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-12 11:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP