Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är ensam i ett land där ingen vet vem jag är

Jag är ensam i ett land
där folk inte är intresserad av vem du är
bara av vad du har i fickan
och hur många politik-kromosomer du har

Det gör mig egentligen ingenting att vara ensam
Jag älskar det mitt huvud erbjuder sig
och filmen
som människorna runt omkring mig spelar
Jag älskar
att iaktta
Älskar
att fundera över vad människan egentligen är för ett slags djur

Jag är ingen viktigt människa här
och ingen är intresserad av vem jag egentligen är
Men det gör mig ingenting
så länge jag får göra det jag vill








Fri vers av Glaaskupan
Läst 290 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-09-12 17:52



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Bra så, vännen!
2009-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Glaaskupan
Glaaskupan