Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Spontant, bara direkt på, skrivet, typ. Dock riktat till en som vet.


Jämlikhet

Jag är en man.

I språk finns få; kvinna.

Man bör, Man ska,
är rådande.

Kvinna bör, Kvinna ska,
finns ej.

Likheten mellan man och kvinna
är mycket större,
än olikheten.

Varför ska orättvisa finnas?

Vill ej det.

G





Fri vers av Göran Degerman
Läst 212 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-13 22:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Göran Degerman
Göran Degerman